Kwaliteit in eenvoud

Als ondernemer wilt u weten waar u staat.  Ook wat betreft uw financiën. U wilt uiteraard weten hoe u er op dit moment voor staat, maar het is van nog groter belang dat u weet wat er komen gaat. Wij zorgen ervoor dat u voorbereid bent op de toekomst. Wij bieden u op een eenvoudige wijze inzicht in uw financiële situatie. We begeleiden u en adviseren u bij het maken van al uw belangrijke besluiten.

Onze diensten

De filosofie van ons kantoor is om onze cliënten zoveel mogelijk te ontzorgen op administratief, financieel en fiscaal gebied, zodat zij zichzelf volledig kunnen focussen op hun core-business.
Wij bieden onze cliënten derhalve een optimale flexibiliteit in onze samenwerking, afgestemd op hun persoonlijke wensen.

Anton van Genuchten AA RBOprichter

Rijnstaete Accountants B.V. is in 2007 opgericht en uitgegroeid tot een professioneel kantoor met goed opgeleide medewerkers. Medeoprichter Anton van Genuchten AA RB is al vanaf het begin bij het bedrijf betrokken en Johan van Berkel RB is begin 2018 tot Rijnstaete Accountants toegetreden. Anton heeft meer dan 30 jaren ervaring op gebied van accountancy en Johan is al ruim 10 jaren werkzaam in de accountancywereld, waaronder 5 jaren binnen deze organisatie.

Onze hoofdvestiging bevindt zich in Vught. Het is ook mogelijk om op afspraak onze vestigingen in Eindhoven, Veghel en Schijndel te bezoeken.

Wij zijn een full service accountantskantoor. Ons doel is om professionele diensten te leveren met een persoonlijke betrokkenheid. Wij zijn gericht op de MKB-sector, en dan met name de bedrijven met 0 tot 50 medewerkers. Daarnaast bedienen we internationaal opererende organisaties, zzp-ers en (vermogende) particulieren.

Om onze kwaliteit te waarborgen zijn we aangesloten bij De Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en bij het Register Belastingadviseurs (RB). Daarnaast nemen onze teamleden regelmatig deel aan diverse bijeenkomsten, cursussen en opleidingen, zodat we op de hoogte blijven van de actualiteiten binnen ons vakgebied.